Despre noi

Suntem un service profesional care realizeaza reparatii injectoare si reconditionari injectoare, pentru injectoare common rail si pompe de inalta presiune common rail cu ajutorul aparatelor si tehnologiilor furnizate de producatorii sistemelor de injectie Delphi si Bosch.

Reparatia injectoarelor si a pompelor se efectueaza doar in service-uri special dotate pentru aceasta activitate precum un laborator prefesional dotat cu aparatura de ultima generatie.

Pretul unui injector este in functie de an si model. Preferam sa ajungeti cu masina la noi pentru a face o diagnoza completa, dar daca nu mai e deplasabila puteti trimite injectoarele si prin CURIERAT RAPID.

Reparatii Injectoare Bucuresti este o societate comerciala specializata cu o vechime de 15 ani in domeniul reparatii  si reconditionari sisteme de injectie Common Rail Delphi, Bosch, Siemens, Denso, Piezo Electric si pompa duza 1.9 TDI.

Incepand din anul 1999 pe majoritatea tipurilor de motoare au fost montate injectoare si pompe de inalta presiune Common Rail. Venim in sprijinul clientilor cu o gama larga de servicii pentru injectoare electronice. Compania va ofera garantie si manopera gratuita : montat / demontat pe autovehicul, diagnosticarea se face inainte de a demonta injectoarele cu tester original pentru fiecare marca de masina.

Dupa aceasta operatiune cu acceptul clientului se trece la reconditionarea injectoarelor dupa caz unul sau tot setul. Dupa reconditionare se face calibrarea pe standul de proba pentru a vedea toate cantitatile tur-retur si timpi de raspuns. Marci de autovehicule care pot fi reparate la noi in service : Opel, Iveco, Mercedes, Peugeot, Ford,Man, Fiat, Alfa Romeo, Hyundai, Land Rover, BMW, Kia, Renault, Audi, VW, Skoda, Alfa Romeo, Kia, Renault, Ssang Yong, Citroen, Toyota, Seat, etc...

De asemenea suntem permanent disponibili la:

Telefon: 0721955...